BurGer Crew Limbang
 
HomeportalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 funny things

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
sittysgurlz
Burger Junior
Burger Junior
sittysgurlz

Female
Number of posts : 31
Age : 34
Location : Marudi
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: funny things   Fri Sep 04, 2009 10:19 am



KEPUTUSAN SEORANG AYAH



Sang ayah dan ibu sangat marah dan menyesal bila mengetahui anak perempuan mereka hamil."Siapa si bedebah tu," jerit sang ayah, sedang si ibu menangis. "Suruh dia datang sini!"




Si anak pun telepon le mamat yang bertanggung jawab. Setengah jam kemudian sebuah kereta Ferrari merah berhenti di depan rumah. Seorang lelaki separuh baya keluar dari kereta, memberi salam lalu masuk kerumah.




Lelaki itu berdepan dengan mak dan ayah perempuan yang telah dihamilinya.




Dia berkata, "Saya lelaki yang telah menghamili anak anda. Tapi terus
terang saya katakan saya tidak dapat menikahi anak anda kerana isteri saya tak membenarkan. Bagaimanapun, saya tetap bertanggung jawab atas perbuatan saya.



Sekiranya anak anda melahirkan seorang bayi perempuan saya
akan wasiatkan untuknya dua buah supermarket, sebuah rumah banglo dan wang tunai RM5 juta.



Sekiranya dia melahirkan anak lelaki saya akan wasiatkan untuk nya dua buah kilang, dua buah supermarket, dua buah rumah banglo dan wang
tunai RM10 juta.



Tapi sekiranya anak anda keguguran apakah yang harus saya lakukan?"




Sang ayah berfikir. Siibu berhenti menangis. Akhirnya sambil menepuk bahu lelaki itu sang ayah berkata,



>

>

>

>

>

>

>

>

>

"Kalau camtu hang cuba le lagi."
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cutieylady
sittysgurlz
Burger Junior
Burger Junior
sittysgurlz

Female
Number of posts : 31
Age : 34
Location : Marudi
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: funny things   Fri Sep 04, 2009 10:21 am

TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…


1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik….
2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa
3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.
4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade.
5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada
saye.
7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’
Cool Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
Answer: Pembohong…
9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
Answer: Usus
10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut
11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak
12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’
13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik………………’Selamat pagi Boss’
Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni Boss’
14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang…heheheh
15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur
16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung
17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…
18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ape…
19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah……
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cutieylady
linbutit
Burger Crew Staff
Burger Crew Staff
linbutit

Male
Number of posts : 503
Age : 36
Location : Limbang
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: funny things   Fri Sep 04, 2009 11:14 am

opsss!!!!! soalan no 12 and jawapan nya....... saya manuasia,bukan buaya ataupun ajing gila...pembetulan... kena tampar juak aku tok klk.... hehhehehehe
Back to top Go down
View user profile
sittysgurlz
Burger Junior
Burger Junior
sittysgurlz

Female
Number of posts : 31
Age : 34
Location : Marudi
Registration date : 2008-10-06

PostSubject: Re: funny things   Thu Sep 24, 2009 4:51 pm




Macam ni pun ada...
Satu hari seorang pengawal membuat rondaan disetiap bilik orang sakit mental, dalam rondaannya dia terdengar nyanyian yang merdu walupun tak bunyi macam suara Mawi tapi suaranya memang hebat dengan suaranya yang tersendiri mengalunkan lagu Intifada.


Kata pengawal itu dalam hatinya,"tak sangka ada juga orang yang sakit mental ni boleh menyanyi dengan hebat. Ingatkan radio atau kaset yang dipasang oleh pengawal yang lain.." Sambil melihat dari luar pesakit tu menyanyi sambil telentang di atas katilnya.


Pengawal terus melalui bilik itu dan berjalan terus untuk meronda kebilik2 pesakit yang lain. Setelah selesai pengawal berpatah balik. Apabila sampai ke bilik pesakit mental yang menyanyi tadi ia masih menyanyi tetapi kali ini lagu aduh saliha pulak.


Dia menyanyikan! nya memang hebat, bagus sekali tone suaranya, cuma dia sakit mental aje kalau tak boleh buat album....tapi kali ini dia menyanyikan lagu aduh saliha tu dalam keadaan meniarap, lagu intifada yang mula2 tadi terlentang? pengawal tu hairan dan bertanya pada pesakit mental tu...


"kenapa kamu menyanyi meniarap? tadi terlentang?" Jawab pesakit mental tu.....


"Tadi SIDE A...ini SIDE B lah pulak...."




Pengawal tupun beredar dari situ dan berkata dalam hatinya.."betul jugak"

Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/cutieylady
linbutit
Burger Crew Staff
Burger Crew Staff
linbutit

Male
Number of posts : 503
Age : 36
Location : Limbang
Registration date : 2008-07-11

PostSubject: Re: funny things   Sun Sep 27, 2009 1:20 am

rasa2nya... pengaWAl ni yang sakit jiwa.... hahahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: funny things   

Back to top Go down
 
funny things
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Random Funny Pictures
» Funny Fights Thread!
» Funny quotes
» Some funny maplestory videos... (:
» Funny Chess

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BurGer Crew Inc. :: General Categories :: Ladies ONLY.-
Jump to: